Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Myślicie Co Powinna Zawierać Galeria
Forum mieszkańców Oleśnicy > Technika > Multimedia > Galeria | Fotografia
xsaw
Zastanawia mnie co wy o tym sadzicie bo ja na przykład chciałbym pokazać parę fajnych fotek a nie są związane z Oleśnicą
Groszek
No jasne, że powinien być podział "Oleśnica i inne"! Przecież nie będziemy do znudzenia oglądali fotek Wieży Ratuszowej czy Bramy Wrocławskiej. Ileż mozna!
Skoro jest to galeria oleśnicka to nie tylko o Oleśnicy jako mieście wież i róz, ale powinna pokazywać także co ciekawego potrafią przedstawić oleśniczanie oprócz swoich parków, zabytków i zachodów słońca, które znamy już na pamięć!
Raf
Jednak xsaw wink.gif

Podział będzie zrobiony. Jest to konieczne. Na dniach dokonam upgrade'u softu obsługującego galerię. Wtedy powinno się dać wszystko zrobić.
Luk3
Oleśnica i inne. Wroclaw jest zbyt duzym miastem zeby byl podporzadkowany pod O-ce. Zreszta niech sobie sami zrobia taka galerie wink.gif A okoliczne miejscowosci tez maja wiele ciekawych miejsc.
Groszek
Racja Luk3! Co ma Wrocek do Oleśnicy? Niech sobie fotografują swoje korki samochodowe na Grunwaldzie. wink.gif
LooP
wedlug mnie tylko powiat Olesnica ...
Ania
A zdjęcia artystyczne nie wchodzą w grę? Panowie...

Widoki, to nie wszystko...
Raf
Dokładnie.
xsaw
CYTAT(Groszek @ 30.12.2004 | 0:35:24)
Racja Luk3! Co ma Wrocek do Oleśnicy? Niech sobie fotografują swoje korki samochodowe na Grunwaldzie.  wink.gif

Jeśli myślisz ze we wrocku są tylko korki to popatrz tu ( ciekawy czy tam kiedyś byłeś )

zdjęcie-1
zdjęcie-2
Groszek
xsaw nie bierz tak serio tego, napisałem to z przymrużeniem oka. Przecież dobrze wiemy wszyscy, że Wrocław to nie tylko korki na Grunwaldzie. To samo oni mogliby powiedzieć o Oleśnicy, ze korek na ósemce mamy. Po prostu chodzi mi o to, zeby nie dodawać do galerii oleśnickiej zdjęć Wrocławia.
Raf
Zatem robimy podział na Oleśnica i Inne tak? Czy może jeszcze jakieś kategorie?
Luk3
Oca i inne jest najodpowiedniejszym podzialem. Mysle, ze rszta tez tak uwaza.
NeoN
Moje zdanie to:
Podział na Oleśnica i inne
LooP
moje zdanie takie samo
Raf
Zrobiłem podział. Obecnie nie ma jeszcze obrazków do kategorii (czyli Oleśnica i Inne). Do poszczególnych albumów można się dostać klikając w niebieski napis "brak podglądu".

Poprawię to jak tylko postawimy z Pio nowy soft.
Lisu
A ja jestem za tym aby były "inne wasze "wizje"" :]
Ania
No, Panowie - a może tak pomyśleć nad rozwojem Galerii? Jakieś zdjęcie miesiąca, czy coś w tym stylu...
Raf
Dziś właśnie pracuję nad nową galerią. Jutro powinna już działać.
NeoN
No oczywiście w tej nowej galerii będą komentarze do fotek ?? smile.gif
Raf
Oczywiście. Będzie rejestracja użytkowników, logowanie, ulubione fotki, najczęściej oglądana fotka, komentowanie fotek. To nie koniec...
Groszek
CYTAT(Ania @ 14.01.2005 | 17:57:23)
No, Panowie - a może tak pomyśleć nad rozwojem Galerii? Jakieś zdjęcie miesiąca, czy coś w tym stylu...
Bardzo dobry pomysł. Zdjęcie miesiąca byłoby ciekawym elementem galerii. Skala pod zdjęciem od 1 do 5 i głosujemy. Użytkownicy wchodziliby sprawdzać jak się ma ich ulubiona fotka. To na pewno ożywiłoby galerię. Popieram ten pomysł.
LooP
ha ... zdjeciem miesaca zostanie zdjecie ze spotkania moderatorow + ja i Neon smile.gif
Raf
Rozumiem, że oprócz komentarzy chcecie także ocenianie fotek tak?
Groszek
Ja bym chciał oceniac fotki i je komentować. smile.gif
Raf
OK. Wasze życzenia są rozkazem wink.gif
Groszek
CYTAT(Raf @ 14.01.2005 | 21:30:33)
Oczywiście. Będzie rejestracja użytkowników, logowanie, (...)
Czy zarejestrowani użytkownicy na forum, będą musieli się znowu rejestrować w galerii?
Raf
Niestety w chwili obecnej tak. Zobaczę jeszcze co da się zrobić. Rejestracja trwa dosłownie chwilę, podajesz dane i jeśli wszystko OK to odbierasz tylko maila i potwierdasz aktywację. Tak samo jak na forum.
Luk3
CYTAT(Groszek @ 14.01.2005 | 23:20:08)
CYTAT(Ania @ 14.01.2005 | 17:57:23)
Bardzo dobry pomysł. Zdjęcie miesiąca byłoby ciekawym elementem galerii. Skala pod zdjęciem od 1 do 5 i głosujemy. Użytkownicy wchodziliby sprawdzać jak się ma ich ulubiona fotka. To na pewno ożywiłoby galerię. Popieram ten pomysł.
Jak bedzie zdjecie miesiaca to bedzie wyscig szczurow ;]
Raf
Jak będzie wyścig szczurów to będą kasowane statystyki bądź zniknie funkcja oceny fotek.
Groszek
CYTAT(Luk3 @ 15.01.2005 | 12:38:05)
Jak bedzie zdjecie miesiaca to bedzie wyscig szczurow ;]
Jesli wyscig szczurów ma doprowadzic do tego, ze w galerii będzie więcej ciekawych i oryginalnych zdjęć, to jestem za takim wyścigiem. A na daną fotkę głosować można tylko raz, tak jak w ankietach i wtedy o żadnym wyścigu nie ma mowy. Ocenianie to na prawdę duża szansa na rozruszanie galerii.
Ania
Groszek:O ile będzie co oceniać...
Raf
Dlatego ocena fotek będzie. Nikt nie powiedział, że nie. Po prostu w Galerii będzie porządek tak jak na forum.
Groszek
CYTAT(Ania @ 15.01.2005 | 14:31:01)
Groszek:O ile będzie co oceniać...
Ja myślę, że będzie co oceniać, jeżeli dorzucisz Aniu do galerii swoje fotki. Zachęcam po raz kolejny. Ja najwyższe noty daję zdjęciom "z duszą" wink.gif
Ania
Groszek: Swoich zdjęć nie dodam. Niech inni się pokażą smile.gif .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.