Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: KLUB AVANGARDA !!!
Forum mieszkańców Oleśnicy > Nasze miasto > Lokale | Imprezy
Stron: 1, 2
maszka4
Czy ktoś słyszał coś na temat tego nowego klubu w Oleśnicy??
Dzisiaj zobaczyłam reklamę, ale niestety nie było napisane GDZIE będzie ta, jak piszą... "ekskluzywna" impreza....
Otwarcie w andrzejki....

????
Czyżby w "byłym" Nautilusie ??
on22
Tak nautilius!!!
maszka4
Teraz już wszyscy wiedzą, bo napis na reklamie dorobili biggrin.gif
sossen
Wprawdzie związany jeszcze jestem z Golden ale nie zmienia to faktu, że fajnie byłoby gdyby w Avangardzie zrobili coś ciekawego Oby to nie były tylko kosmetyczne zmiany ale niewiele więcej spodziewam się po tak krókiej przerwie Poczekamy zobaczymy. Swoją drogą, reklama do złudzenia przypomina (graficznie i kolotystycznie) reklamę goldena... dziwne
on22
Co można zrobić w tak krotkim czasie wymienić żarowki i pomalowac ściany przy dobrych wiatrach dokupić pare butelek wodki tongue.gif
arek
znam przypadek, że w ciągu 40dni duzy klub został zmieniny całkowicie. przebudowa zaplecza, układu, wyburzenie ścian, zerwanie sufitów, wylanie nowych podłóg itd. jak się chce to się da cool.gif
LooP
... i się ma kapitał biggrin.gif
deviiiil
raczej wątpię, że totalnie to przerobią, chociaż mogło by być nieźle. Poczekamy - zobaczymy:))
Efuszysko
Najważniejsze to żeby zrobili klime w tym klubie ! smile.gif
marcinpawelbrym
Najlepiej jakby zrobili wejście dla osób od 21 lat biggrin.gif
edmun
I lokal dla niepalących smile.gif
plala3
Byl ktoś może wczoraj w Avangardzie??? Ciekawa jestem czy coś się zmieniło
krzysiu69
Poniżej odpowiedź na w/w pytania....zapraszam do oglądania.....

sossen
Byłem wczoraj około 1 w nocy. Na wejsciu pan do mnie ze 10 zł, no ok wiadomo ale pytam zapobiegawczo ile impreza bedzie jeszcze trwała - on mówi, że nie wie Ja na to: żeby nie było, ze 5 min... Odp: nie tylke to nie, Wchodze a na dole 4 dziewczyny i jakas para smile.gif koniec. Lokal bardzo ładny!! Układ pomieszczen nie daje wielu mozliwosci ale naprawde ktoś się postarał. Sobota wstep 20/0 zł piatek chyba 10/0 Ale wpadłem na nieżły pomysł Zanim zapłacisz za wstęp, rzuc okiem ile kurtek w szatni wisi tongue.gif Da to nieco skrzywiony obraz ilosci ludzi w środku Ale jeszcze raz powtrze - ładnie i klimatycznie Szczególnie od baru w druga stronę bo przejście nadal nijakie
kolego
Klub Awangarda Zapraszamy na Każdy Piątkowy Oraz Sobotni wieczór mega imprezki jak zawsze od godzinny 19 Wszystko na najwyzszym poziomie począwszy od DJ - Nac Wrocławski Dj Dobrze znany imprezowiczą DJ rezydent znany z takich klubów jak W-z (Strefa W-z) (Wrocław ) Studio 54 - (Wrocław) Obsesja (Wrocław) Ponad 6 Lat za konsolą , Uczeń samego Radiego S. Mega Gwiazdy Jezeli chodzi o Rankingi Ftb zajmuje czołowe pozycje w Polsce i Europie Atkualnie rezy Piątkowych imprez we Wroclawskiej Strefie W-z // W Każdy Piątek Prezentuje Najlepsza Muzyke serfując ją na najwyzszym poziomie Jak zawsze od najlepszej dawki muzyki Rnb skończywszy na Mega Szlagierach Housowych ktore rozgrzewają parkiet do czerwoności www.nac.dj.ftb.pl // Barmani Jedni z Najlepszych z Wroclawia zaserwują kazdy drink według uznania klijentów . Jak zawsze na poziomie i bardzo uprzejmi , I Oczywiście Ochrona W Pęłni profesjonalna ochrona która w żadnym wypadku nigdy nie uderzyła w naszym klubie klubowicza Pamietajcie nie zawsze złote co sie świeci twoje najnowsze centrum rozrywki Klub Awangarda Oleśnica jak co tydzien mega Goście MEga imprezki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gorąco Zapraszamy !
sossen
nie wszystko zloto co się świeci smile.gif hehe chyba pijesz do Goldena tongue.gif Dj pięknie opisany i co z tego skoro nawet nie ma dla kogo grać... Chetnie bym tam posiedział i posiedzialem nieraz przy flaszce whiskey ale co z tego, skoro oprócz mnie i moich znajomych przy stoliku widze 15 osób kwasny.gif Dj to nie wszystko Możesz być Pete Tong a nikt nie przyjdzie. Szukajcie dalej rozwiązania bo lokal śliczny i się marnuje.
Lipa
Nie rozumiem co w tym złego, że w klubie jest 15 osób
sossen
Dziwne, że tego nie rozumiesz... Zrozumiałbym gdyby Ci się to podobało, bo masz takie prawo ale czego tu nie rozumieć? Ja wolę spotkać ludzi, pogadać, pośmiać się Spotkać dawno nie widzianych znajomych, potańczyć (tak, fajnie jak nie jestem sam na parkiecie) Ja lubię jak jest troszkę więcej ludzi. Oczywiście pomijam sytuacje kiedy lokal jest przeludniony...
I tego nie rozumiesz? To mój sposób myślenia i czego tu nie rozumieć? Ja Twój rozumiem i szanuję.
kolego
Wczoraj po za tym ze golden był po 12 zamkniety bo nawet odwiedza nas personel to koniec imprezy przy full lokalu był o 4 Zapraszamy na Dzisiaj ! smile.gif
sossen
E tam, przy full lokalu nikt nie kończy imprezy biggrin.gif ale dobrze że się rozkręca. ->to napisałem wczoraj

Przykro mi to pisać, ale to nieuczciwe, że piszesz nieprawdę i wprowadzasz potencjalnych klientów w bląd. Moi drodzy z bardzo wiarygodnego źródła dowiedziałem się, że 1.: żadna obsluga Goldena nie bawiła się w Avangardzie w piatek. 2.: Oprócz obsługi Avangardy w tymże klubie w piatek było kilka osób.
Po co kłamiesz kolego? To Twój sposób na konkurencję? Jesli w Golden w piatek jest 15 osob bo styczeń jest słaby to ja wstydziłbym sie oklamac ludzi, że byl pełen lokal. Widze, że Tobie przychodzi to z łatwością. Powodzenia w takim razie. A jesli chcesz wiedzieć kto mi przekazał informacje o pusteh Avangardzie, chetnie napsize Ci na prv.
kolego
Sosen nie interesuje mnie co mowi konkrunecja szef czy tez menager byl na samym poczatku golden po 12 byl zamkniety poniewaz kilka osob z personelu nas odwiedzilo i trzy nie obchodzi mnie czy pracujesz u konkurencji i wypisujesz tutaj ze w piatek u mnie w klubie bylo malo ludzi ;] i ps nie klamie wpierw przyjdz i sprawdz co sie dzieje . a po za tym ze w goldenie jest 15 osob to wina klubu :] jeszcze troszke i bedziecie mieli co tydzien po 15 osob pozdrawiam ;] ! . z reszta non stop u was sa saaame pustki
kolego
A po za tym w d**ie mam z kim masz jakie tam swoje tajemne konszachty prawda jest taka ze czasy goldenu dobiegly konca smile.gif)))
deviiiil
w soboty golden jest pełny. zawsze.
kolego
Taa Tylko od ponad miesiąca po zamknieciu goldena okolo 2 godzinny albo i wczesniej ludzie przychodza do Awangardy
sossen
Nie ma znaczenia czy gdzies pracuje czy nie bo to sie zmienia często i nie jestem związany całym swoim sercem z jakimkolwiek miejscem. Ale jesli piszesz kłamstwo, że macie full lokal do 4 rano to jest to nie w porządku. Jak można zobaczyć, moje oceny Avangardy od poczatku są dosyc obiektywne. Nie piszę niczego w stylu, że lokal do dupy czy coś. MI sie lokal podoba Byłem 4 razy i 4 razy w lokalu od kilku do kilkunastu osób. Jeśli pójdę i będzie super impreza to też to napiszę. A jeśli piszesz, że w Golden saaaame pustki, to świadczy o tym jaki wiarygodny jesteś.
deviiiil
CYTAT(kolego @ 1.02.2010 | 10:32:21) *
Taa Tylko od ponad miesiąca po zamknieciu goldena okolo 2 godzinny albo i wczesniej ludzie przychodza do Awangardy

około 2? raczej 6... może przyjdź w sobotę i sam się przekonaj wink.gif

ps. a ci po 2 to chyba z music' ;]

/mod: edytuj swoje posty
arek
myślę, że już niebawem LEGENDA pogodzi oleśnickie (i nie tylko) kluby muzyczne... już mi jest ich żal cool.gif
plala3
LEGENDA hmm ciekawe kiedy otwarcie z tego co słyszę to już otwierają ja 5 lat tongue.gif
sossen
Z tego co mi kolega powiedział, to może być naprawdę bomba. Nie mogę się doczekać smile.gif Boję się tylko tego, że będzie wpuszczany tam każdy element społeczny, czego chyba nikt by nie chciał. Ale podejrzewam że własciciele staną na wysokości zadania... Oby w końcu tylko otworzyli.

Kolego - jesteś kłamcą i mogę Ci to powiedzieć prosto w oczy. W piatek w Avangardzie było kilka osób co potwierdził kolejny człowiek a dj widzi tylko czubek swojego nosa smile.gif najpierw kolego naucz się podpinać mikrofon, później popytaj znajomych co oznacza puszczanie muzyki z laptopa... Sprawdź w google slowa Mix vibes i serato może wówczas zrozumiesz, że winamp, virtual dj i tractor to zabawki dla amatorów. Wiesz, w Oleśnicy jest kilkunastu dj, z czego większość pewnie lepsza od Ciebie mimo tego, że w rankingu ftb nie są w pierwszej setce smile.gif Ale znamy się i wszyscy szanujemy bo być może kiedyś przyjdzie nam razem pracować. Nie mamy wśród siebie wrogów ale nikt nie robi z siebie gwiazdy. Więcej pokory życzę. Może to Ty powinieneś pierwszym elementem, który należy zmienić. Już słyszałem od wielu osób, że muzyka im sie nie podoba. Chyba trzeba to zasugerować właścicielom i menadżerowi... tylko pytanie, czy ktoś jest na tyle odważny aby zmienić dj'a z pierwszej setki ftb tongue.gif

arek
A cóz to Sossenie? Mamy do czynienie z kolejną 'gwiazdą' z Wrocławia, której się wydaje, że przyjechał na prowincję? biggrin.gif Juz kilku takich było... Otwierali na nowo Remi... Szaleli za barami... I co? Magia stolYcy nie zawsze działa heheh
sossen
No tak, już wielu chciało nas nauczyć tego co w wielkim świecie podpatrzyli... smile.gif Niestety nie przewidzieli że Oleśnica jest miastem cudów i nieprzewidywalnch zachowań ludzi. Nie da się po prostu skopiować wszystkiego i przenieść w Oleśnickie realia. Poza tym to bardzo katolickie miasto. A post juz niedługo smile.gif
Tak czy inaczej to chyba działa na plus dla oleśniczan, bo wielokrotnie okazało sie, że nie wystarczy przyjechać, oglosić, że "ludzie ze stolycy" otwierają lokal na poziomie i spocząć na laurach. jesteśmy nieco bardziej wymagający tongue.gif

Byłem wczoraj w Avangardzie przez większosć nocy(5.02). Dosyć dużo ludzi Strzelam że między 60-80( w szczycie) Ale lokal wydawał sie w miarę wypełniony i robil dobre wrażenie. Większość ludzi zdecydowanie w okolicy 20 lat. Powiedzmy ze 80 % ludzi między 18 a 22 rokiem zycia. Czysto, kelnerka co chwilę przy stoliku. Ogólnie jako zboczeniec zawodowy zwrociłem uwage na muzykę. Chyba zbyt mocno jest grane (mocne klimaty muzyczne) i te wstawki dj, że kto był na mayday czy gdzies tam to pamieta utwór ;/ Ogólnie ludzie w tym wieku czuli się tam dobrze ale sądze, że gdyby przyszla bardziej zróżnicowana klientela mieliby problem z odnalezieniem sie muzycznie. Nie słyszalem nic czarnego, nic starszego Może po prostu takie założenie zeby grac dla młodszych. Oni sie dobrze bawili na pewno. Ogólnie jak na piatek wystawiam ocenę 4. Momentami parkiet pusty lub 2-4 osoby i myslę, że możnaby to wypełnic inną muzyką. Ale widać, że dj zakochany w sobie i on wie najlepiej co trzeba grac smile.gif Tylko pytanie z jakiego wrocławskiego klubu Avangarda chce brać przykład.
kolego
Niestety przy użyciu mixvibsa jestem zmuszony grać ponieważ sprzęt który lezy daje wiele do życzenia niegrają z tego amatorzy tylko gra z tego coraz więcej osob i nie DJ zakochany w sobie bo w tym klubie w Piątki jest Jak zawsze od Czarnych na początku bo house - organ czy latino a komercja niestety jest troszke cięzko dojść do ludzi a tekstu typu koleji DJ przyjechał na prowincje i bedzie gwiazdorzył można sobie w buty w sadzić bo grając 6 lat u boku naprawde najróżniejszych sław nietlyko polskich ale zagranicznych możemy dopiero porozmawiać . Jedno tylko pytanie skoro tutaj są tacy lepsi niż ja czy inni to czemu nigdy żaden z nich nie obstawiał wrocławia owszem mamy zamknięte towarzystwo ale nie oszukujmy sie bo ja po 4 Latach Grania z Czołowym DJ Radi'm S. coś już na temat grania techniki klubów moge powiedzięc to że momentami gram pod publike to chyba logiczne prawda bo to najważniejsze ale nigdy nie zapominam o swoim stylu Awangarda ma być w stylu 54 Takiego 54 w którym grałem od .... i jeszcze troche i takiego 54 które miało full ludzii i tak sie tez stanie .

po za tym sosen nie rozumiem jednego dlaczego nie przyjdziesz nigdy nie porozmawiasz w 4 oczy jak jest impreza ?hm.? mówisz mi że jestem zakochany w sobie czemu nie mowisz mi tego prosto w twarz ? Druga Sprawda jak sie dobrze rozejrzysz praktycznie cały dolnyślask obstawia Wrocław Ps. Czekam na ta rozmowe w koncu w 4 oczy .
arek
54?
nawet za swych najlepszych czasów to był lokal dla niemal nieletnich. jeśli ktos nie został wpuszczony do radiobaru- szedł naprzeciwko...
kolego
To napewno nie za mojej kadencji . bo ja gralem ponad rok do momentu otwarcia 54 po remoncie. a co w goldenie wszyscy pelnoletni ????
sossen
Chyba nie doczytałeś mojego postu o mix vibes i serato... Uważam, że te dwa programy to przyszłość dla ludzi grających całe imprezy. Ale to już nie istotne. Po prostu doszły mnie słuchy, że gracie tam z winampa czy czegos biggrin.gif Ale skoro grasz z mix vibesa na płytach z kodami czasowymi, to jaki ma to sens, jesli sprzet jest do dupy? (a wiem, że jest) Bo nie widze sensu używania tego programu bez płyt... Przecież jego cel jest taki, że przez zewnętrzną kartę dźwiekową łączysz się z cd-kami aby grać za ich pomocą i za pomocą miksera. Mam nadzieję, że wyraziłem się w miarę jasno Ktoś kto siedzi w temacie na pewno zrozumie.
Druga sprawa, to czy graleś u boku tego czy tamtego jeszcze nie świadczy o Twojej wielkości. Też zdarzyło mi się grać tu i tam z tym czy tamtym. Supportować dj-om polskim i jednemu zagranicznemu Richardowi Greyowi. Ale to wcale nie oznacza, że jestem super dj bo mam kilka zdjęć z kimś tam obok mnie. Chwal się sobą a nie tym z kim grałeś. Masz okazję pokazać się w każdy piatek i sobotę, stworzyć niepowtarzalny klimat. I życzę Ci aby przychodziło na Twoje imprezy tyle osób ile wtedy, kiedy ja zaczynałem grać w Nautilusie. Zapytaj szefa jakie były rekordy i jeśli z oleśnicką publiką zrobisz to samo masz u mnie flaszkę whisky smile.gif Ale nie wierzę w to wiesz dlaczego? Bo próbujesz przenosić wzorce, które niekoniecznie w Oleśnicy sie sprawdzą. To co na świecie się gra niekoniecznie sprawdzi się w Oleśnicy. Jeśli na Solarze czy w Piekarni grają funky, groove i tego typu rzeczy, to uwierz mi, że gdyby Glasse lub Ricardo przyjechali i zagrali to samo u nas, nie zapelniliby parkietu w połowie. Grając tylko muzyke house, prog itp ściagniesz pewną grupę ludzi i na tym się skończy. Masz swój rozum, widzisz przy czym ludzie się bawią, kombinuj, eksperymentuj i nie patrz na innych dj jak na wyrocznie. Wypracuj swój styl ale w odpowiedzi na potrzeby oleśnicy bo nie są one takie same jak we wrocławiu. Tam masz do wyboru setki klubów i każdy znajdzie coś dla siebie. Tutaj każdy musi znaleźć coś dla siebie w jednym czy 2 miejsach. A czy jestes zakochany w sobie tego nie wiem, ale rozpisałeś się tu na forum jakby własnie tak było. Pokaz na co Cię stać ale w klubie smile.gif
Dlaczego nie obstawiają Wrocławia? Nie wiem dlaczego inni tego nie robią ale ja Ci powiem dlaczego ja tego nie robię. Zdarzyło mi się zagrać w Ambie (jesli wiesz gdzie to było), Maximum (jesli wiesz gdzie to było), Celticu, Mananie ale wiesz co... Wolę zostać tutaj bo znam ludzi, dobrze czuję się w towarzystwie znajomych a przede wszystkim nie musze za tą samą cenę jechać 30 km i wracać o 6 rano. Pomijam, że nie ma opcji, żeby się czegoś napić a jak wiesz dj za kolnierz nie wylewa smile.gif
A propos grania pod publikę, napisałem, że chyba własnie za mało pod publikę grasz a za dużo dla siebie. To ogromny i niewybaczalny błąd. Już na otwarciu Nautilusa zalożenie było takie, że lokal będzie housowy a nie do końca to sie sprawdziło. Napisałem tylko żebyś poszerzyl repertuar.

I w odpowiedzi na Twoje ostatnie pytanie: Dlaczego nie przyjde porozmawiac w 4 oczy. Oczywiście, że mogę przyjść. Tylko mówisz i piszesz o sobie jak o jakiejś gwieździe a ja tego nie toleruję więc może nam byc ciężko się dogadac. Cenię dj nie za to koło kogo mają zdjęcie tylko ile osób odchodzi z klubu, kiedy odchodzi dj.
Jak przyznasz publicznie, że nie jesteś gwiazdą to przyjde biggrin.gif
Udanej imprezy dzisiaj, nie omieszkam zajrzeć.
arek
wspomniałem o 54 dlatego, że chyba niespecjalnie jest się czym chwalić. studio54 nigdy nie było i nie jest topem we W-wiu... znane było bardziej w czasach, gdy było 'kilka klubów na krzyż' (metro, szuflada, radiobar)
kolego
nie bedę już komentował tego co kto pisze bo mi sie poprostu nie chce .... co do imprez MEGA ZAPRASZAM NA NAJBLIŻSZY PIĄTEK I OCZYWIŚCIE NA SOBOTNIE SINGL - PARTY DO GODZINY 21 WSZYSCY WSTĘP FREE TRZY OPASKI NA WEJŚCIU KAŻDA INFORMUJE CZEGO SZUKAMY NA IMPREZIE PO 21 PANOWIE 10 ZL PANIE 5 ZL I OCZYWIŚCIE NA NIEDZIELĘ ŚWIĘTO ZAKOCHANYCH WALENTYNKI W AWANGARDZIE CZYLI WIECZÓR Z DIRTY DANCING OCZYWIŚCIE NIE ZABRAKNIĘ TEŻ POLSKIEJ MUZYKI . SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sossen
Przecież nie napisałem niczego zlego.
W sobotę w Avan nieco mniej ludzi niż w piatek. Plusem to, że czysto, sporo miejsca i o 2 nie było już płatnego wstępu. Pewnie w piątek też pójdę sie tam napić bo klimat jest w miarę ok.

Byłem wczoraj i było naprawde nieźle. Sporo ludzi, dobra muzyka (grał Dj Recluse z Oleśnicy) Klub sie rozkręca, oby tak dalej!!
kolego
Nac awangarda promo set zapraszam wszystkich do pobierania DJ NAC PROMO SET AWANGARDA
deviiiil
ee trochę za stare kawałki..
kolego
W tą Sobote Gościłem kolejno moich najblizszych przyjacioł DJ waveshock - Oławska 9 Elite Sound słynny twórca hitu i like it , Apache Rabarba , Michael B - Strefa W-z Bark Oławska Team na kolejną sobotę zapraszam kolejna mega gwiazde i oczywiście mojego przyjaciela DJ Luki Klub Czako Bielawa Świry Pl . Dziękuje przybyłym i zapraszam na kolejne mega sobotnie wieczory od tej soboty rozdajemy już set podczas imprezy z poprzedniej soboty . Wszystkie Soboty Wstęp Free !!!!!!!!!!!!!!!!!
deviiiil
.. wczorajszy piątkowy wieczór w Awangardzie pod względem muzyki.. NUDA, 90%staroci, niestety. Lecz dam kolejną szansę wink.gif na rehabilitację wink.gif
plala3
Fakt, wczoraj nie było za ciekawie. Musze się wybrać kiedyś w sobotę.
sossen
fajnie, że coraz więcej osób tam przychodzi smile.gif
deviiiil
to tak fajnie, ale po 1. wczoraj monotonność muzyki była rozbrajająca, ile można słuchać 'łupanki' na okrągło, to tyle jeśli chodzi o muzykę ( chyba w sumie gorzej niż w piątek..) po 2. KTOŚ BY MÓGŁ DO CHOLERY SPRAWDZAĆ ŁAZIENKI!? od 22?23? jak nawet głupiego papieru nie ma, to jeśli samemu się nie biega i nie mówi to go nie będzie.. ;/, po 3. wieczorem totalny syf na stolikach, chociaż co jakiś czas mógłby ktoś przebiec się ze szmatą i chociaz trochę je pościerać ;/ tak dla ogarnięcia, bo przychodzą ludzie w pozniejszych godzinach i jeśli znajdą wolny stolik to aż nie chce się przy nim siadać jest tak mokry i poklejony ;/, nie mowie tu o zmywaniu podlogi, ale naprawde co godzinke, pół.. zrobić rajd po sali i przetrzeć
deviiiil
plus dla awangardy po sobocie smile.gif biggrin.gif
sossen
no byłem w sumie tylko chwilę ale co mi się rzuca w oczy, że kelnerka zmienia popielniczke średnio 1/20 min i jakoś w ogóle czesto podchodzi. Lokal się rozkręca chyba, oby tak dalej. Generalnie wszystko jest niezłe. ma jedno słabe ogniwo ale o tym już się rozpisywałem smile.gif Wymienić ogniwo i bedzie naprawdę nieźle. Polecam tym, którzy jeszcze nie byli.
kolego
Zapraszam już na tą sobotę . Między innymi DJ Pablo W ( Senso Wroclaw , Senso Opole) DJ Bark Oławska 9 Team ,
24 Kwi . DJ Nac & Kamila Vocal act live show
plala3
to w sobotę będzie dyskoteka?? Przecież trwa żałoba narodowa
deviiiil
przecież ludzie nawet podczas załoby muszą zarabiać.. kto chce ten pojdzie, kto nie to nie.. proste.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.