Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zwierzaki-ogłoszenia
Forum mieszkańców Oleśnicy > Nasze miasto > Ogólnie
basiulka34
kupię lub przyjmę małego kotka kilkutygodniowego. mogłabym go odebrać w przyszlym tygodniu. proszę o pomoc bo ogłoszenia na allegro i autogiełdzie są zamieszczane przez ludzi z wrocławia a ja za bardzo nie mam mozliwosci dojechania.
brzos
z ciach
"Oddam 6-cio tygodniowe kotki w dobre ręce. Kolor kotków: czarny, czany z białymi skarpetkami,biało bure. tel.782 959 971 Dodano: 2009-10-25 "
może jeszcze aktualne
pozdrawiam smile.gif
basiulka34
dzieki za dobre checi, ale mam już małego persa;) jestem bardzo zadowolona z zakupu. kotek ma 8 tygodni a odrazu potrafil korzystac z kuwety, zadbany zdrowy, rodzice do wgladu na miejscu. polecam hodowle. i niedrogi bo 250zl. dla zainteresowanych podam numer telefonu tej kobiety. ona non stop ma mioty wiec przez caly rok mozna u niej kupic malego persa
mozol
http://forum.olesnica.org.pl/index.php?showtopic=4435

Może kogoś zainteresuje...
różowa_90
CYTAT(basiulka34 @ 4.11.2009 | 20:37:18) *
dzieki za dobre checi, ale mam już małego persa;) jestem bardzo zadowolona z zakupu. kotek ma 8 tygodni a odrazu potrafil korzystac z kuwety, zadbany zdrowy, rodzice do wgladu na miejscu. polecam hodowle. i niedrogi bo 250zl. dla zainteresowanych podam numer telefonu tej kobiety. ona non stop ma mioty wiec przez caly rok mozna u niej kupic malego persa

non stop ma mioty,fajnie dry.gif tylko nikt nie patrzy na to,że kotka po tylu ciążach się wykończy,ale co się można spodziewać po takich hodowlach,w których kot jest maszyną do rodzenia kociaków i zarabiania pieniędzy.Szkoda kotów ale takim ludziom się nic nie przetłumaczy.Przecież biznes musi się kręcić,a że kota to wykończy dnia któregoś to już mało ważne.I nie mówcie że nie mam racji bo w kocio-psich tematach trochę już siedzę i denerwuje mnie ludzkie postępowanie.Bo liczą się w dzisiejszych czasach tylko pieniądze,żal tylko zwierząt rant2.gif
zapomniałam dodać "pseudohodowle".Bo zwierzęta bez rodowodu pochodzą właśnie z pseudohodowli.Tam zdrowie zwierząt się nie liczy w większości przypadków.No ale ...
zresztą poczytać można na forum miau www.forum.miau.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.