Mistrzunio80
26.01.2009 | 15:58:25
Cześć,
Jak w temacie - mam dwa pytania.
1. Gdzie można zimą pograć na sali w tenisa ziemnego w Oleśnicy lub w najbliższych okolicach?
2. Czy ktoś z Was próbował zorganizować coś na wzór Oleśnickiej Ligi Koszykówki. 10 lat temu coś takiego było organizowane w 20-stce przez Pawła Weremczuka, i z tego co pamiętam było bardzo dużo chętnych drużyn. Czy myślicie, że taka inicjatywa zakończyłaby się sukcesem czy jednak ci co mają grać grają już w weekendy, ale we WRONBA?
Pozdrawiam
Mariusz
edmun
30.01.2009 | 8:50:41
tenis chyba w Długołęce.... we Wrocławiu obok Legnickiej są korty (tak z pamięci)
JAJO
24.04.2009 | 11:35:03
witam,
nie będę oceniał prawdopodobieństwa tego, ze organizacja takiej ligi się powiedzie, ale obecnie warunki na pewno na to pozwalają, patrz profesjonalne [w końcu] boisko na SP4, normowe oświetlenie sprawia, ze w czasie wakacji można byłoby grać wieczorem/nocą, nie wiem jak z dostępem do niego [może ktoś wie?]
jeśli chodzi o WroNBA'ę, to chyba bardzo mało osób z Oleśnicy gra w tej lidze, może się mylę...
ostatnio przychodzą mi do głowy pomysły, żeby stworzyć drużynę z Oleśnicy i wziąć udział w tych rozgrywkach
JAJO
18.10.2009 | 8:06:12
zapraszam wszystkich zainteresowanych koszykówką na transmisję live debiutanckiego, ligowego meczu WroNBA oleśnickiej drużyny 'baczo k Oleśnica'. Spotkanie zaczyna się o godz. 13
transmisja live
Giliead
18.10.2009 | 11:11:43
W tenisa można grać na hali w Ligocie Małej
SonicX
19.10.2009 | 12:44:08
Coś gówniany ten system, żadnej transmisji nie było, pozostają ambicje,
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.