Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spotkanie mangowe w Oleśnicy
Forum mieszkańców Oleśnicy > Varia > Kultura
Dave
Witam. Czy znajdą się osoby chętne do organizacji takiego spotkania w naszym mieście?. Chciałbym zorganizować powiedzmy cotygodniowe spotkania (jeśli będą chętni) na których wspólnie będziemy mogli porozmawiać o tym co nas interesuje, poczytać mangi w większym gronie czy też pooglądać anime. Przyłączcie się do wspólnego propagowania kultury Japońskiej w naszym mieście.

pio
Ja chętnie się wybiorę na takie spotkanie jako bierny słuchacz (na początek). Manga jak i kultura japońska mnie intryguje.
Dave
No to świetnie. Może jeszcze ktoś się zgłosi?. Mam sporo planów związanych z tym projektem jednak jak nikt się nie zgłosi to nic nie wypali dry.gif.

Ja się wybieram na spotkanie mangowe we Wrocławiu 25 X 2008, godz. 14:00 pod pręgierzem w rynku. Jeśli ktoś się chce przyłączyć to możemy wybrać się grupowo biggrin.gif.
michalmicasa
Takie spotkania w Oleśnicy, to było by coś smile.gif

Pzdr Michał
Dave
No to fajnie że są osoby które popierają taką inicjatywę smile.gif
marcinpawelbrym
Ja jestem fanem jRPG tj.gier typu Final Fantasy a także lubię "dorosłe" horrory czy sci-fi filmy anime smile.gif
Dave
No to jest nas już 4 smile.gif
marcinpawelbrym
Istnieje możliwość,że nawet 5,gdyż moja kuzynka ma od swoich japońskich przyjaciół z Sieci prawdziwe japońskie gazety smile.gif Przysłali jej za friko ponieważ szanują Polskę za jej historię smile.gif
Dave
No to świetnie więc nie pozostaje nic innego jak ustalić jakiś termin tak na początek smile.gif
marcinpawelbrym
pisz na e-mail: nerwus80@serwus.pl a jak będzie około 10 osób to wynajmiemy z 2 stoliki w "Łubu-Dubu" i zrobimy tam Małą Japonię xD
Dave
Dobry pomysł biggrin.gif. Powiedz kuzynce żeby się szykowała tongue.gif
marcinpawelbrym
Jak będzie chciała przyjść ona jest strasznie nieśmiała smile.gif
Dave
Nie ma się czego bać tongue.gif. To czekamy na więcej osób o ile takie będą biggrin.gif
michalmicasa
,, Łubu Dubu " hmmm ..... mógłbym wpaść, a że nie jestem pełnoletni (bo mam dopiero 14 lat) to wpadnie na jakiś soczek pomarańczowy ;p

Pozdrawiam Michał tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.