Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 106.1 Roxy FM
Forum mieszkańców Oleśnicy > Varia > Kultura
de3on
No i się przełamałem sobie myślę miałem temat na blogu, ale tematu na forum jako takim nie było(chyba, że tak to skasujcie temat diablo.gif)...no dobra do rzeczy; o co temu de3on'i chodzi spytacie nie ??? ano chodzi o to, że chciałem się Was spytać co sądzicie o tejże(było nie było) nowej stacji radiowej zakres 106.1 FM biggrin.gif ? ? ? czy trawicie muzykę, którą oni grają ? ? ?

Ja osobiście w miarę lubię tą stację i dość często ją słucham co prawda moje upodobania to heavy, trash metal aczkolwiek na pewno bliżej mi upodobaniami do Roxy FM niźli do Radia ESKA happy.gif

Strona radia: www.roxy.fm

No teraz Wy macie pole do popisu, że się ta wyrażę smile.gif

PS.Myślę, że temat w miarę ciakawy i nie zginie w stosie gniotów na forum happy.gif tak wogóle to pisząc tego posta leci w moich słuchawkach Roxy cool.gif

<< posłuchaj sobie Roxy FM >>

Do odtworzenia potrzebny jest Winamp
kapode
nie słucham radia, nie oglądam TV, nie płacę abonamentu RTV :]
Luk3
A ja slucham roxy raz na ruski rok ;]
de3on
Hehehehe toś oszczędny kapode tongue.gif
SebasTTan
Cytat (de3on @ 19.01.2006 | 21:18:12) [snapback]27888[/snapback]

... miałem temat na blogu, ...
Niestety sam wiesz dlaczego nie czytam twojego bloga a o tym radiu to pierwsze słyszę.
Dlatego wstrzymuję się od głosu.
mozol
Tak na samym poczatku sluchalem ale teraz jakos nie mam czasu na to i ochoty. jadnym slowy chyba znudzilo misie to radio i jesli mam sluchac to wole posluchac swojej muzyczki takiej jaka lubie wink.gif
LooP
Raz na ruski rok. Wole radio eska smile.gif www.wroclaw.eska.pl 104,9 FM
Luk3
Glownie eski slucham w internecie.
martinez
"Radio w rockowym klimacie" - Shakira, Jamiroquai, Robbie Wiliams itd. - pfff... Nie wiele różni się od tego co było w Blue FM (przecież to właściwie to samo radio) tyle, że poleci te 5 dobrych kawałków na dobę... Szkoda czasu.
Jeśli radio, to Trójka lub jakieś internetowe (np. last.fm ).
__McStaN__
Hmm Roxy FM to dawniej Blue FM ,a jeszcze przedtem Radio Klakson. Żadko słucham radia ,telewizji to wogule nie oglądam. Czasmi tylko wieczorne audycje Radio BIS ale i tak nic nie zastąpi mojej playlisty na winampie biggrin.gif
de3on
Cytat (e-gore @ 20.01.2006 | 10:45:23) [snapback]27940[/snapback]

"Radio w rockowym klimacie" - Shakira, Jamiroquai, Robbie Wiliams itd. - pfff... Nie wiele różni się od tego co było w Blue FM (przecież to właściwie to samo radio) tyle, że poleci te 5 dobrych kawałków na dobę... Szkoda czasu.
Jeśli radio, to Trójka lub jakieś internetowe (np. last.fm ).

No e-gore masz rację biggrin.gif według mnie to oni się poprostu zeszmacili, bo z początku to puszczali nie powiem tylko rock czasem metal(Metallica), a teraz to strasznie zeszli na psy, ale w zasadzie to ja wolę już te zeszmacone Roxy FM niźli Radio ESKA pff tongue.gif

PS.Ściągnąłem sobie tego Last.fm Player'a radio super biggrin.gif dzięki, że podałeś linka e-gore
Zielonek
Słucham od czasu o czasu...Chociarz wole posłuchać Bisa lub WaWe(Czesto Perfekt czy Lady Punk leci i podobne temu nutki z lat 80).A w Bisie są spoko audycje w czwartki z wieczora...Reggae czesto leci smile.gif
de3on
No Radio BIS całkiem, całkiem kiedyś grali po 23.00 sam metal, nie wiem czy to dalej jest tongue.gif ale Roxy FM gra w dzień(czasem) rockowo tongue.gif i metal raz na sto lat zagrają...

PS.Choć jak już wcześniej pisaliśmy schodzą na psy(z całym szacunkiem dla czworonogów) mowa o Roxy FM rzecz jasna happy.gif
kwasiapa
Kiedyś słuchałam eski, ale w pewnym momencie miałam dość hip hopu, a roxy dosyć często puszcza Jamest Blunta i chwała im za to!!!! Zetki też już prawie nie słucham, ale 3 płyty u nich wygrałam:)
de3on
No właśnie kiedyś to było Radio ESKA(jakieś kilka lat temu) smile.gif od kiedy hip-hop ogarnął całą Polskę to i ESKA się zmieniła kwasny.gif i zaczęli grać hip-hop (lipa), ja tam czasem słucham także RMF FM , ale muzykę(fakty mają spox) niezbyt trawię, bo oni tak popowo grają...także co bym nie mówił na Roxy FM to z tych wszystkich stacji radiowych najbardziej odpowiada mi ów Roxy FM happy.gif

PS.kwasiapa jakich zespołów wygrałaś płyty ??? cool.gif
kwasiapa
No właśnie, jak miło jest usłyszeć rano, że "Jesteś piękna" albo "Dzień dobry, kocham cię"....
de3on
Hehehe happy.gif jeśli chodzi o tą drugą piosenkę to ja dla mnie to badziewie to jest na pewno utwór zespołu Strachy Na Lachy, zaś tej pierwszej piosenki to nie kojarzę, no smile.gif ale suma sumarum wolę Strachy Na Lachy aniżeli Mezo czy inny syf a feee ras.gif

Chwała im za to(Roxy FM), że nie puszczają hip-hop'u no i techno umcy umcy, wrecz z tego drwią(jak dla mnie to dobrze tongue.gif)
kwasiapa
To pierwsze śpiewa wspomniany przeze mnie James Blunt, tytuł w oryginale brzmi "You're beautiful". W roxy można wygrać bilety na jego koncert w Niemczech, w naszym śmiesznym kraju go nie będzie sad.gif
zuzka
Będzie za to The Rolling Stones smile.gif
Luk3
Cytat (kwasiapa @ 20.01.2006 | 16:58:15) [snapback]27959[/snapback]

ale w pewnym momencie miałam dość hip hopu
Taa i Dody ...
de3on
Cytat (kwasiapa @ 20.01.2006 | 17:25:48) [snapback]27969[/snapback]

To pierwsze śpiewa wspomniany przeze mnie James Blunt, tytuł w oryginale brzmi "You're beautiful". W roxy można wygrać bilety na jego koncert w Niemczech, w naszym śmiesznym kraju go nie będzie sad.gif
Aha no to kojarzę heheh happy.gif już wiem, często grają to w Roxy FM mnie tam się nie podoba jego rodzaj muzyki(za lekkie)...
kwasiapa
Często to oni też grają Green Day, The Rasmus i jeszcze parę fajnych zespołów biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.