Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

 
Odpowiedz na ten tematNapisz nowy temat
> problem z nagrywarką
mini
post 4.08.2006 | 17:01:12
Post #1


Średniak
Ikona grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 66
Dołączył: 19.08.2004
Skąd: Oleśnica
Użytkownik nr: 152
Imię: Irmina



W środku w napędzie była odtwarzana płyta CD. Nagle przestała grać. Włączyłam ponownie i ...... coś zatrzeszczało i poleciał dymek. Problem jest taki, że nie moge otworzyć napędu, bo nie reaguje. Jest jakiś inny sposób "na sucho" żeby go otworzyć?
Pozdro
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
Luk3
post 4.08.2006 | 17:04:42
Post #2


Jedi
Ikona grupy

Grupa: Redakcja
Postów: 1 972
Dołączył: 19.05.2004
Użytkownik nr: 120



W dziurke w przednim panelu napedu wkladasz igle lub cienki drucik, przyciskasz go, szuflada lekko wyjezdza i pociagasz reka.


--------------------
Musi być im ciężko. Tym, którzy wzięli autorytet za prawdę, zamiast prawdę za autorytet.
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
mini
post 4.08.2006 | 17:09:37
Post #3


Średniak
Ikona grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 66
Dołączył: 19.08.2004
Skąd: Oleśnica
Użytkownik nr: 152
Imię: Irmina



Tak myślałam. Wielkie dzięki
Ale komp ma być wyłączony czy włączony.


Ten post został edytowany przez mini: 4.08.2006 | 17:10:43
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
LooP
post 4.08.2006 | 17:24:24
Post #4


olesnica.org.pl
Ikona grupy

Grupa: Redakcja
Postów: 1 073
Dołączył: 12.07.2004
Skąd: Oleśnica
Użytkownik nr: 136
Imię: Kamil



obojetnie


--------------------
Ann ... ;*
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
martinez
post 4.08.2006 | 20:35:31
Post #5


olesnica.org.pl
Ikona grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 1 172
Dołączył: 17.01.2004
Użytkownik nr: 56



Z ciekawości: czy to napęd marki LG?


--------------------
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
mini
post 5.08.2006 | 12:06:02
Post #6


Średniak
Ikona grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 66
Dołączył: 19.08.2004
Skąd: Oleśnica
Użytkownik nr: 152
Imię: Irmina



W sumie to nie wiem, bo to nie mój napęd. Jak będę wiedziała to dam znać.


To jest napęd SONY

Ten post został edytowany przez mini: 5.08.2006 | 12:21:24
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
Gal
post 5.08.2006 | 12:30:33
Post #7


Ekspert
Ikona grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 411
Dołączył: 6.03.2005
Skąd: diametralne
Użytkownik nr: 375



Mam dwa napędy sony, które zepsuły się właśnie w ten sam sposób. Jedna nagrywarka, druga CD.


--------------------
Zawsze mamy możliwość robienia tego, o czym naprawdę marzymy.
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
mini
post 5.08.2006 | 12:49:38
Post #8


Średniak
Ikona grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 66
Dołączył: 19.08.2004
Skąd: Oleśnica
Użytkownik nr: 152
Imię: Irmina



I co dałeś na gwarancję?
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
Gal
post 5.08.2006 | 12:51:24
Post #9


Ekspert
Ikona grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 411
Dołączył: 6.03.2005
Skąd: diametralne
Użytkownik nr: 375



Napędy są już stare i zdaje się kupione na giełdzie... ale to było kilka lat temu...


--------------------
Zawsze mamy możliwość robienia tego, o czym naprawdę marzymy.
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
martinez
post 5.08.2006 | 19:56:14
Post #10


olesnica.org.pl
Ikona grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 1 172
Dołączył: 17.01.2004
Użytkownik nr: 56



Stawiałem na LG, bo ich napędy czasem zjadają płyty... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)


--------------------
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
bartezz17
post 10.08.2006 | 7:50:50
Post #11


Początkujący
Ikona grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 41
Dołączył: 4.08.2006
Skąd: Oleśnica
Użytkownik nr: 1 001
Imię: Bartek



SONY ZAWODZI W SPRZĘCIE JEŚLI CHOZI O NAGRYWARKI TO JUŻ NIE TA SAMA FIRMA CO KIEDYŚ A
NAGRYWARKI LG SĄ LIPNE BO POWŁOKA OD LASERU JEST PLASTIKOWA A NIE SZKLANA I SZYBKO SIĘ RYSUJE A JAK NIE WYJEŁES JESZCZE TEJ PŁYTY TO WYJMIJ NAPĘD ROZKRĘC GO PO ZDJĘCIU OBUDOWY POWINNO WIDAĆ PŁYTE ALBO JEJ RESZTKI JEŚLI ZDEJMIESZ OBUDOWE A TAM BEDZIE JESZCZE JEDNA OSŁONA TO MOZNA TO ROZKRĘCIC ALBO POPROSTU WYSUNĄC SZUFLADKĘ BEZ NAPIĘCIA ZASILACZA (IMG:style_emoticons/default/wink2.gif)
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
Luk3
post 10.08.2006 | 10:27:17
Post #12


Jedi
Ikona grupy

Grupa: Redakcja
Postów: 1 972
Dołączył: 19.05.2004
Użytkownik nr: 120



Wcale nie trzeba wyciagac napedu z kompa, zeby plyte wyciagnac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wyzej pisze jak to zrobic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)


--------------------
Musi być im ciężko. Tym, którzy wzięli autorytet za prawdę, zamiast prawdę za autorytet.
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania
mini
post 10.08.2006 | 10:55:41
Post #13


Średniak
Ikona grupy

Grupa: Użytkownicy
Postów: 66
Dołączył: 19.08.2004
Skąd: Oleśnica
Użytkownik nr: 152
Imię: Irmina



cała historia z napędem skończyła się kupnem nowego napędu (IMG:style_emoticons/default/kwasny.gif)
płyta połamała się w mak
Idź na górę strony
 
+Zmień sposób cytowania

Odpowiedz na ten tematNapisz nowy temat
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

 




Polecamy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 16.09.2019 - 21:29
Hosting: DataNet.pl